Op weg naar... succes.

Nieuwe klanten zijn een belangrijk onderdeel voor de groei van uw bedrijf. Slam-Designs is in 2006 opgericht als Full service internet- en marketingbureau, waar u voor een betaalbaar bedrag kwalitatief hoogstaande producten en services op het gebied van websites, webshops, Google Ads, DTP en SEO optimalisatie kunt afnemen.


Wie is Slam-Designs

Hieronder kunt u in een korte geschiedenisles lezen wie wij zijn, hoe we zijn ontstaan en wat we doen. Slam-Designs is in 2006 opgericht door Wiebe Werkman. Het idee van een eigen bedrijf ontstond in Groningen, toen er meer en meer vrienden en bekenden hulp vroegen bij reparatie en samenstellen van PC's en hulp bij het bouwen van een persoonlijke en/of zakelijke website. Aangezien mijn interesse daar lag, werd ik snel gevonden door vrienden en kennissen. Binnen twee maanden had Slam-Designs al 11 klanten, dat was een hele voortvarende start!

De naam Slam-Designs is eigenlijk een afkorting. Nadat wij onze diensten op papier hadden gezet, gingen we nadenken over een goede en pakkende naam. Dat is SLAM! geworden, wat staat voor Sites, Logos And More!

Onze Geschiedenis