Google Ads is het advertentieprogramma van Google en u kunt daarmee advertenties plaatsen in de zoekresultaten van Google. U stelt in bij welke zoekwoorden u advertentie getoond moet worden en u betaalt Google vervolgens voor elke klik op uw advertentie. Doordat Slam-Designs partner van Google Ads is, kunnen wij uw campagne zo effectief en efficiënt mogelijk bouwen! Zorg ervoor dat u wordt gevonden, wanneer potentiële klanten op Google zoeken naar de producten of diensten die u aanbiedt.

De concurrentie in Google Ads is ontzettend groot en dat geldt met name voor de online webshops en de dienstensector. Wilt u opvallen tussen al uw concurrenten in de zoekresultaten in Google? Dan zult u, naast het verbeteren van uw advertentiepositie, ook creatief moeten zijn met het beperkt aantal tekens dat u tot uw beschikking heeft. De meeste Google Ads advertenties zijn een beetje saai en lijken teveel op elkaar.

Om een goede campagne te bouwen, die op een positieve manier bijdraagt aan uw doel, moet er veel getest worden om erachter te komen wat werkt en wat niet. Verschillende advertentieteksten, landingspagina’s enz. Dit kost tijd en energie (en ook geld, wanneer het niet goed wordt aangepakt). Online marketing staat nooit stil. Elke dag komen er nieuwe ontwikkelingen en inzichten bij en om het maximale resultaat te behalen voor onze klanten is het up-to-date houden van onze kennis een dagelijks onderdeel van de bedrijfsvoering.

Wij zorgen voor relevante Google Ads advertenties, hoe beter uw advertentie bij uw website aansluit, hoe meer mensen op uw website zullen blijven en hoe hoger uw kwaliteitsscore zal zijn. Google heeft als doel de beste zoekmachine op het internet te zijn en te blijven, dat lukt ze alleen wanneer zij de beste resultaten blijven geven aan hun gebruikers. Goede resultaten zijn over het algemeen de meest relevante resultaten bij een zoekopdracht. Slam-Designs zorgt voor meer leads, meer klanten, meer omzet.

Google Ads Campagne Bestellen

Tips en zaken om rekening mee te houden:

Enkele tips en aandachtspunten, alvorens u met Adwords aan de slag gaat.


Tip: verdiep u goed in Google Adwords en loop niet direct te hard van stapel maar kijk eerst even de spreekwoordelijke kat uit de boom.

Maak goede advertenties en nodig iemand uit tot klikken.

Hieronder enkele reactie van Google Ads klanten van Slam-Designs

Geef uw bedrijf ook een boost, kies voor een Google Ads campagne.


Binnen 1 dag stonden wij op positie één in Google en dat terwijl er in onze branche erg veel concurrentie is! Super gedaan Wiebe, bedankt voor alle extra klanten!

Arjan VeugerCEO Krijn Veuger

Wij hebben meer views en meer contactmomenten ontvangen, nadat Wiebe onze Adwords campagne had gebouwd.

Carinda BrandElim Instituut

LekkerSlim.nl is snel gestegen in de zoekresultaten van Google. Lage klikkosten en prima aantal vertoningen. Super!

Erwin NieuwoldEigenaar LekkerSlim.nl