Slam-Designs, Professioneel webdesign tegen betaalbare prijzen. Slam-Designs ontwerpt een professionele en betaalbare website voor u, waar u de komende jaren goed mee voor de dag kunt komen. Tegen gunstige prijzen en met de nieuwste webdesign software, bouwt Slam-Designs uw website compleet in de huisstijl van uw bedrijf. Bijna alles wat ons webdesign bedrijf ontwerpt is 100% maatwerk.

Wilt u een (nieuwe) website laten maken en bent u geïnteresseerd in onze website prijzen en ons werk? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en loyale webdesigner, zoekt u iemand die uw webwinkel kan maken, met integratie van iDEAL, wilt u een Google Adwords reclamecampagne starten, bent u toe aan nieuwe visitekaartjes of overig drukwerk...en nog zoveel andere mogelijkheden... bij Slam-Designs hebben wij alles onder 1 dak voor u verzameld, zodat u daar geen tijd en energie meer in hoeft te stoppen!


Wij maken uw website in Joomla of Wordpress, daar hebben wij de benodigde plug-ins en components voor.

Indien nodig implementeren wij een iDeal betaalmodule, deze is gratis in gebruik en u betaald GEEN opstartkosten of maandelijkse abonnementskosten. U betaald alleen de transactiekosten per iDeal betaling en niet meer, geen kleine lettertjes, gewoon goed, veilig en goedkoop zakendoen!

Daarnaast leveren wij u een (verplicht) SSL certificaat. Wij gebruiken ook een (gratis) Let's Encrypt SSL certificaat, die u eenvoudig kunt installeren, zodat u voldoet aan de eisen! Het gebruik van een SSL certificaat heeft als resultaat dat uw website of webshop als veilig wordt vertoond in de browser en tevens automatisch iets hoger in Google wordt geplaatst!

Als u wilt, kunt u alles onder één dak onderbrengen. Wij verzorgen naast het bouwen van Adwords reclamecampagnes, websites en webshops ook de domeinregistratie en het hosten voor onze klanten.

Joomla100%
Design100%
Wordpress100%
Visitekaartjes / Drukwerk100%
Hosting100%